UNLIMITED CALL

Betul. Bukan semua orang nak pakai data sangat. Ada jugak yang kurang pakai data tapi mementingkan panggilan yang murah dan jimat.

redONE tawarkan pakej unlimited call ke semua rangkaian bersama 10GB data pada harga serendah RM38 je sebulan.

Lebih murah, lebih jimat, lebih berbaloi.

Jangan tak tau pulak ye sebab call redONE ke redONE free jer..

Berminat nak langgan pakej boleh tengok dekat MENU atau terus ke link ni https://usahawantelco.com/postpaid-plan untuk tengok senarai pakej yang ditawarkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.