TUTORIAL SETTING APN

Apa itu APN? Bagaimana APN berfungsi? Macam mana cara nak setting APN dekat telefon pintar? Saya terangkan satu persatu. APN atau nama penuhnya Access Point Name adalah protokol yang menggunakan kod yang dipasang dalam telefon bertujuan untuk menambah kelajuan internet sama ada daripada mod perlahan kepada mod normal, laju atau sebaliknya. Biasanya berlaku masalah pada […]

SEMAK COVERAGE TELCO

Macam mana nak semak coverage sesuatu telco tu bagus atau tidak di kawasan anda? Pernah ambil tahu tak? Atau anda nampak ada promosi pakej internet murah, terus langgan? Sebenarnya adalah penting untuk kita sebagai pengguna ambil tahu coverage telco di sesuatu kawasan yang kita kerap pergi sebelum kita bersetuju melanggan pelan telco yang ditawarkan. Jika […]

TELEFON PERCUMA

Wow! Betul ke ni boleh dapat telefon pintar percuma? Sukacita dimaklumkan, sekarang ni sedang berlangsung promosi dari redONE untuk membolehkan pelanggan setia menerima sebuah telefon pintar secara percuma! Ada apa-apa syarat ke nak dapatkan telefon ni? Jom, baca info di bawah sampai habis. Macam mana nak dapatkan model telefon ni? Akaun master anda sekarang Amazing38. […]

AMAZING 58

Dapatkan pelan postpaid baharu redONE dengan data yang lebih besar dan harga yang lebih murah. Anda pengguna prepaid yang terbeban kerana asyik nak topup setiap minggu? Anda selalu buat panggilan sehingga berjam-jam? Anda gunakan data internet untuk melayari media sosial? Anda mencari telco yang mempunyai coverage paling luas di Malaysia? Anda nak jimatkan kos telco […]

AMAZING 38

Dapatkan pelan postpaid baharu redONE dengan data yang lebih besar dan harga yang murah. Anda pengguna prepaid yang selalu topup setiap minggu? Anda selalu buat panggilan sehingga berjam-jam? Anda gunakan data internet untuk layari media sosial? Anda mencari telco yang mempunyai coverage paling luas di Malaysia? Anda nak jimatkan kos telco di telefon sebab kat […]

TESTIMONI PENGGUNA

Bila pengguna redONE postpaid rasa lega dengan penggunaan pakej internet yang dilanggan, lihat apa yang terjadi 😊 Ada banyak lagi testimoni pengguna yang berpuas hati dengan servis saya. Boleh klik pada ruang MENU – TESTIMONI Dapatkan pelan postpaid termurah dengan data internet yang lebih besar. Boleh kekal nombor lama. Nama ada blacklist diterima Boleh beli […]