redONE SAHABATKU

redONE meraikan ulang tahun yang ke-10. Sepanjang tempoh ini, banyak suka duka dilalui, kejayaan demi kejayaan dicipta. Ramai rakan niaga yang telah berjaya mencipta pendapatan antara 4 dan 5 angka sebulan. redONE juga secara rasminya telah menjadi penaja kepada pasukan yang bertanding dalam Liga Super Malaysia 2021. Semoga pasukan tajaan redONE ini dapat bersaing hebat […]

SEMAK COVERAGE TELCO

Macam mana nak semak coverage sesuatu telco tu bagus atau tidak di kawasan anda? Pernah ambil tahu tak? Atau anda nampak ada promosi pakej internet murah, terus langgan? Sebenarnya adalah penting untuk kita sebagai pengguna ambil tahu coverage telco di sesuatu kawasan yang kita kerap pergi sebelum kita bersetuju melanggan pelan telco yang ditawarkan. Jika […]

PELAN BAHARU H50U

redONE pada hari ini secara rasminya melancarkan pelan internet baharu yang diberi nama HYBRID 50U. Ini adalah buah tangan terbaru redONE selepas pakej sebelum ini iaitu AMAZING 68U ditamatkan jualannya bermula 4/11/2020. Pelan internet baharu ini ternyata lebih jimatkan kos bulanan anda kerana pakej ini juga dilengkapi dengan unlimited data untuk kegunaan semua aplikasi di […]

AMAZING 58

Dapatkan pelan postpaid baharu redONE dengan data yang lebih besar dan harga yang lebih murah. Anda pengguna prepaid yang terbeban kerana asyik nak topup setiap minggu? Anda selalu buat panggilan sehingga berjam-jam? Anda gunakan data internet untuk melayari media sosial? Anda mencari telco yang mempunyai coverage paling luas di Malaysia? Anda nak jimatkan kos telco […]

AMAZING 38

Dapatkan pelan postpaid baharu redONE dengan data yang lebih besar dan harga yang murah. Anda pengguna prepaid yang selalu topup setiap minggu? Anda selalu buat panggilan sehingga berjam-jam? Anda gunakan data internet untuk layari media sosial? Anda mencari telco yang mempunyai coverage paling luas di Malaysia? Anda nak jimatkan kos telco di telefon sebab kat […]

TESTIMONI PENGGUNA

Bila pengguna redONE postpaid rasa lega dengan penggunaan pakej internet yang dilanggan, lihat apa yang terjadi 😊 Ada banyak lagi testimoni pengguna yang berpuas hati dengan servis saya. Boleh klik pada ruang MENU – TESTIMONI Dapatkan pelan postpaid termurah dengan data internet yang lebih besar. Boleh kekal nombor lama. Nama ada blacklist diterima Boleh beli […]

DATA LAJU 40GB

Wow.. Bestnya. Macam mana nak dapatkan data internet 40GB ni?.. Rilek gais.. Jom baca detail pakej kat bawah ni dulu.. Langgan pakej ni, anda akan dapat : 20GB high speed data. 10GB redVIDEO. You Tube, Netflix dan banyak lagi. 10GB redSOCIAL. Data ini khas diguna untuk Facebook, Instagram, WhatsApp dan Wechat Unlimited call Harga asal […]