JANA PENDAPATAN 2021

Anda berada di sini kerana sedang mencari-cari peluang macam mana nak tambah side income. Betul? Anda sudah 80% berada di landasan yang tepat. Peluang menjana pendapatan sebagai rakan niaga redONE kini dibuka untuk semua. 🌟 WAKTU BEKERJA Bekerja ikut selesa, kat mana-mana pun boleh. Lelaki atau wanita berumur 18 tahun ke atas. 🌟 BAHAN DISEDIAKAN […]

PROJEK DUIT 2020

Selama ni kita guna produk telco, beli topup / bayar bil. Tau tak orang yang daftarkan kita tu dapat INCOME berganda. Sekarang giliran kita pulak buat duit. Tak susah mana pun. Rugi tau kalau tak ambik peluang ni sekarang. Bahan semua diberi. Hanya perlu promote je ikut step by step yang diajar. Nak tau macam […]

BISNES 2020

Nak jadi ejen simkad redONE dan mulakan bisnes ni memang tak perlukan modal beribu pun. Ramai yang nak bina bisnes sendiri sebagai ejen redONE ni. Mana tidaknya, jual sekali tapi untung berkali-kali. Masalahnya bila dengar modal saja, terus jadi kecut..😅 Ikut panduan saya ajar dalam group online, pasti boleh. Ada ejen yang boleh dapat income […]

JIMATKAN KOS

Tidak dinafikan internet dah jadi satu keperluan pada zaman sekarang. Kenapa keperluan? Sebab semua orang menggunakannya setiap masa. Ada banyak tawaran pakej internet murah yang ditawarkan oleh syarikat telco. Sebagai pengguna, pilihlah pakej internet yang anda mampu bayar komitmen setiap bulan tanpa ada tunggakan. Jika setiap bulan ada tunggakan bermakna anda belum mampu nak pakai […]

BEST KE JADI RAKAN NIAGA redONE NI?..

Ramai yang tanya best ke jadi rakan niaga redONE ni? Jawapan saya dah tentu la best. Nama pun rakan niaga, produknya pulak telekomunikasi, produk keperluan yang semua orang cari. Pasaran dalam bisnes telco ni sangat luas. Kenapa luas? Mengikut statistik yang dikeluarkan oleh Jabatan Perangkaan Malaysia, 22.58 juta penduduk di Malaysia berumur 16 hingga 64 […]