AMAZING 58

Dapatkan pelan postpaid baharu redONE dengan data yang lebih besar dan harga yang lebih murah. Anda pengguna prepaid yang terbeban kerana asyik nak topup setiap minggu? Anda selalu buat panggilan sehingga berjam-jam? Anda gunakan data internet untuk melayari media sosial? Anda mencari telco yang mempunyai coverage paling luas di Malaysia? Anda nak jimatkan kos telco […]

AMAZING 38C

Dapatkan pelan postpaid baharu redONE dengan data yang lebih besar dan harga yang murah. Anda pengguna prepaid yang selalu topup setiap minggu? Anda selalu buat panggilan sehingga berjam-jam? Anda gunakan data internet untuk layari media sosial? Anda mencari telco yang mempunyai coverage paling luas di Malaysia? Anda nak jimatkan kos telco di telefon sebab kat […]

TESTIMONI PENGGUNA

Bila pengguna redONE postpaid rasa lega dengan penggunaan pakej internet yang dilanggan, lihat apa yang terjadi 😊 Ada banyak lagi testimoni pengguna yang berpuas hati dengan servis saya. Boleh klik pada ruang MENU – TESTIMONI Dapatkan pelan postpaid termurah dengan data internet yang lebih besar. Boleh kekal nombor lama. Nama ada blacklist diterima Boleh beli […]

TESTIMONI PENGGUNA

Setiap peniaga memerlukan testimoni pengguna bagi meneruskan kelangsungan bisnes. Tak kiralah tertimoni yang positif atau sebaliknya, ia wajar disampaikan kepada penjual. Jika bagus testimoninya, boleh dikongsi kepada semua. Manalah tahu ada orang lain yang nak guna khidmat atau cari produk yang bagus. Jika kurang bagus, bagi tahu penjual baik-baik. Apa yang kurang boleh dibaiki di […]

DATA LAJU 40GB

Wow.. Bestnya. Macam mana nak dapatkan data internet 40GB ni?.. Rilek gais.. Jom baca detail pakej kat bawah ni dulu.. Langgan pakej ni, anda akan dapat : 20GB high speed data. 10GB redVIDEO. You Tube, Netflix dan banyak lagi. 10GB redSOCIAL. Data ini khas diguna untuk Facebook, Instagram, WhatsApp dan Wechat Unlimited call Harga asal […]

JIMATKAN KOS

Tidak dinafikan internet dah jadi satu keperluan pada zaman sekarang. Kenapa keperluan? Sebab semua orang menggunakannya setiap masa. Ada banyak tawaran pakej internet murah yang ditawarkan oleh syarikat telco. Sebagai pengguna, pilihlah pakej internet yang anda mampu bayar komitmen setiap bulan tanpa ada tunggakan. Jika setiap bulan ada tunggakan bermakna anda belum mampu nak pakai […]

PREPAID TAK BAGUS?

Bila tengok ada yang guna prepaid dan sanggup berhabis sampai RM60, RM70, RM100, RM200 sebulan, timbul rasa nak bantu. Barangkali pengguna prepaid ni tak nampak ada promosi pakej postpaid yang murah sekarang ni. Atau ada yang takut-takut nak guna postpaid sebab dimomokkan dengan cerita-cerita yang tak best tentang postpaid?.. Kesiannya. Kebanyakan pelanggan yang daftar dengan […]

NAMA BLACKLIST?

Pernah tak korang hadapi kesukaran nak langgan pakej postpaid sebab nama dah blacklist? Mesti leceh kan guna prepaid sebab nak kena selalu topup je. Bukan guna prepaid tu tak bagus. Tapi sebab kos penggunaan bulanan tu menyamai atau melebihi penggunaan kos postpaid, lebih baik langgan pakej postpaid kan? Kalau korang jarang guna telefon untuk urusan […]

POSTPAID JIMAT

=======================SIAPA ADA MASALAH NI======================= ? Coverage telco lemau, lembab…? Asyik kena topup tiap minggu, banyak duit abis.? Dah topup selalu kredit kena telan, tak perasan ke?? Data internet tak cukup. Nak beli data mahal plak.? Nak tukar prepaid ke postpaid tak lepas. Ada blacklist. Meh saya bantu selesaikan. Guna je pakej redONE postpaid 😕 Pakej dengan rangkaian paling luas.? Lebih 1 JUTA […]