JANA PENDAPATAN 2021

Anda berada di sini kerana sedang mencari-cari peluang macam mana nak tambah side income. Betul? Anda sudah 80% berada di landasan yang tepat. Peluang menjana pendapatan sebagai rakan niaga redONE kini dibuka untuk semua. 🌟 WAKTU BEKERJA Bekerja ikut selesa, kat mana-mana pun boleh. Lelaki atau wanita berumur 18 tahun ke atas. 🌟 BAHAN DISEDIAKAN […]

SEMAK COVERAGE TELCO

Macam mana nak semak coverage sesuatu telco tu bagus atau tidak di kawasan anda? Pernah ambil tahu tak? Atau anda nampak ada promosi pakej internet murah, terus langgan? Sebenarnya adalah penting untuk kita sebagai pengguna ambil tahu coverage telco di sesuatu kawasan yang kita kerap pergi sebelum kita bersetuju melanggan pelan telco yang ditawarkan. Jika […]

BUAT DUIT GUNA TELEFON

Pandemik COVID19 kembali melanda Malaysia menerusi gelombang ke-3 selepas beberapa bulan graf dilihat ‘reda’ sedikit. Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) mula dilaksanakan di beberapa negeri bagi membendung penularan wabak. Ramai yang terjejas pendapatan terutamanya yang bekerja sendiri. Tak kurang juga banyak syarikat yang mula gulung tikar. Ramai pekerja diberhentikan. Apa persediaan kewangan dikala pandemik melanda […]

PROJEK DUIT 2020

Selama ni kita guna produk telco, beli topup / bayar bil. Tau tak orang yang daftarkan kita tu dapat INCOME berganda. Sekarang giliran kita pulak buat duit. Tak susah mana pun. Rugi tau kalau tak ambik peluang ni sekarang. Bahan semua diberi. Hanya perlu promote je ikut step by step yang diajar. Nak tau macam […]

BISNES 2020

Nak jadi ejen simkad redONE dan mulakan bisnes ni memang tak perlukan modal beribu pun. Ramai yang nak bina bisnes sendiri sebagai ejen redONE ni. Mana tidaknya, jual sekali tapi untung berkali-kali. Masalahnya bila dengar modal saja, terus jadi kecut..😅 Ikut panduan saya ajar dalam group online, pasti boleh. Ada ejen yang boleh dapat income […]