JANA PENDAPATAN 2021

Anda berada di sini kerana sedang mencari-cari peluang macam mana nak tambah side income. Betul? Anda sudah 80% berada di landasan yang tepat. Peluang menjana pendapatan sebagai rakan niaga redONE kini dibuka untuk semua. 🌟 WAKTU BEKERJA Bekerja ikut selesa, kat mana-mana pun boleh. Lelaki atau wanita berumur 18 tahun ke atas. 🌟 BAHAN DISEDIAKAN […]

redONE SAHABATKU

redONE meraikan ulang tahun yang ke-10. Sepanjang tempoh ini, banyak suka duka dilalui, kejayaan demi kejayaan dicipta. Ramai rakan niaga yang telah berjaya mencipta pendapatan antara 4 dan 5 angka sebulan. redONE juga secara rasminya telah menjadi penaja kepada pasukan yang bertanding dalam Liga Super Malaysia 2021. Semoga pasukan tajaan redONE ini dapat bersaing hebat […]

SEMAK COVERAGE TELCO

Macam mana nak semak coverage sesuatu telco tu bagus atau tidak di kawasan anda? Pernah ambil tahu tak? Atau anda nampak ada promosi pakej internet murah, terus langgan? Sebenarnya adalah penting untuk kita sebagai pengguna ambil tahu coverage telco di sesuatu kawasan yang kita kerap pergi sebelum kita bersetuju melanggan pelan telco yang ditawarkan. Jika […]

BUAT DUIT GUNA TELEFON

Pandemik COVID19 kembali melanda Malaysia menerusi gelombang ke-3 selepas beberapa bulan graf dilihat ‘reda’ sedikit. Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) mula dilaksanakan di beberapa negeri bagi membendung penularan wabak. Ramai yang terjejas pendapatan terutamanya yang bekerja sendiri. Tak kurang juga banyak syarikat yang mula gulung tikar. Ramai pekerja diberhentikan. Apa persediaan kewangan dikala pandemik melanda […]

PROJEK DUIT 2020

Selama ni kita guna produk telco, beli topup / bayar bil. Tau tak orang yang daftarkan kita tu dapat INCOME berganda. Sekarang giliran kita pulak buat duit. Tak susah mana pun. Rugi tau kalau tak ambik peluang ni sekarang. Bahan semua diberi. Hanya perlu promote je ikut step by step yang diajar. Nak tau macam […]

FAKTOR KELAJUAN INTERNET

Semua pengguna telco inginkan kelajuan internet setiap kali mengakses ke media sosial atau website mahu pun ketika membuat kerja-kerja online Internet perlahan menjadikan semua orang bengang termasuk saya sendiri. Apakah faktor yang mempengaruhi kelajuan internet? Jom sama-sama baca dan ambil tahu. TELEFON – jika anda menggunakan telefon model lama, mungkin dengan kapasiti ram dan memori […]

BISNES 2020

Nak jadi ejen simkad redONE dan mulakan bisnes ni memang tak perlukan modal beribu pun. Ramai yang nak bina bisnes sendiri sebagai ejen redONE ni. Mana tidaknya, jual sekali tapi untung berkali-kali. Masalahnya bila dengar modal saja, terus jadi kecut..😅 Ikut panduan saya ajar dalam group online, pasti boleh. Ada ejen yang boleh dapat income […]

PELUANG BISNES

TAWARAN KINI DI BUKA Selama ni kita guna produk telekomunikasi, beli topup atau bayar bil. Tau tak orang yang daftarkan kita tu dapat INCOME berganda. Sekarang giliran kita pulak buat duit. Tak susah pun. Rugi tau kalau tak ambik peluang ni sekarang. Hanya guna telefon. Tak perlu keluarkan belanja yang besar nak sewa kedai, nak sewa pekerja. […]

BEKERJA DARI RUMAH

Akibat memilih pekerjaan, tak sesuai dengan citarasa cara bekerja, ramai yang memilih untuk berhenti kerja dan mula berbisnes. Ada yang mulakan bisnes dengan berniaga di tepi jalan. Modalnya mungkin tak banyak tapi sekitar RM2k jugak. Ada yang mulakan bisnes dengan kedai fizikal. Modalnya berpuluh ribu. Ada yang mulakan bisnes sebagai ejen atau dropship yang mana […]