redSOCIAL

Banyak betul yang baru pasal pakej internet redONE ni.

Jika data 15GB dah upgrade jadi 20GB, kemudian dapat lagi data percuma 10GB, terkini boleh add on data redSOCIAL.

Apa tu data redSOCIAL?

Data ni khas untuk anda yang gemar melayari laman sosial seperti facebook, instagram, whatsapp dan wechat.

Data diberi 10GB high speed pada harga RM10. Eh, murah sangat tu

Macam mana nak dapatkan?

Untuk pelanggan redONE, ikut step kat bawah ni :

  • Dial *123#
  • Pilih Add On
  • Pilih redSOCIAL
  • Jika setuju, taip YA
  • Tunggu sehingga terima SMS pengaktifan
  • Caj akan dimasukkan dalam bil

Manfaatkan aktiviti sosial anda dengan perkara yang berfaedah..

Leave a Reply

Your email address will not be published.