redONE SAHABATKU

redONE meraikan ulang tahun yang ke-10. Sepanjang tempoh ini, banyak suka duka dilalui, kejayaan demi kejayaan dicipta. Ramai rakan niaga yang telah berjaya mencipta pendapatan antara 4 dan 5 angka sebulan.

redONE juga secara rasminya telah menjadi penaja kepada pasukan yang bertanding dalam Liga Super Malaysia 2021.

Semoga pasukan tajaan redONE ini dapat bersaing hebat dalam Liga Super Malaysia bagi sesi 2021 dan mencapai sasaran pasukan.

Bagi meraikan pencapaian pada tahun 2020, redONE telah menyediakan hadiah yang cukup istimewa untuk rakan niaganya dari seluruh negara.

Tahniah kepada seluruh tenaga kerja redONE yang terbaik menjayakan misi syarikat setiap tahun. Tahniah kepada rakan niaga yang berjaya bawa pulang hadiah bonanza.

Nak jadi rakan niaga redONE? Tekan gambar sekarang

Tahun ini, redONE menyasarkan beberapa perkara penting dan yang pastinya adalah dari aspek perkhidmatan dan jualan. Dengan pelbagai tawaran pelan internet prepaid dan postpaid pastinya saingan telco akan lebih sengit tahun ini.

Dengan kemajuan teknologi, semua proses pendaftaran pelan internet menjadi lebih mudah. Kini pengguna tidak perlu lagi keluar rumah untuk pergi ke kedai.

Semuanya di hujung jari. Semuanya boleh diuruskan secara online. Pengguna hanya perlu memilih pelan internet, daftar dan tunggu simkad akan dipos ke alamat yang didaftarkan.

Mudah saja. Semudah kita semua membeli belah di Shopee, Lazada dan lain-lain platform.

Tekan gambar untuk info lanjut

Selain daripada tawaran pelan internet pada harga mampu milik dan internet lebih besar, redONE turut menawarkan beberapa perkhidmatan lain untuk pengguna.

Antaranya adalah pelan perlindungan insuran bagi kenderaan, pelan perlindungan perjalanan, kad kredit, telefon perfuma dan banyak lagi.

Tekan gambar untuk info lanjut
Tekan gambar untuk info lanjut
Tekan gambar untuk info lanjut

Pelbagai lagi tawaran menarik untuk anda. Jangan lupa untuk follow website ini dan dapatkan info semasa, promosi terbaharu dan perkhidmatan yang kami tawarkan.