PILIHAN DI TANGAN KITA

Betul ke ada ketikanya kita rasa macam susahnya laa nak buat pilihan? Betul kan? Tapi bergantung kepada situasi juga.

Sesetengah kita akan ambil masa yang agak lama untuk membuat pilihan. Ada pulak yang dah betul-betul terasa perlunya buat pilihan baru bertindak.

Tapi bagi yang rasa perlunya pilihan tu segera dibuat, tindakan pantas akan diambil. Bergantung kepada situasinya. Betul?..

Tawaran pakej internet yang menarik dari pelbagai gergasi telco seringkali menjadikan pengguna serba salah hingga tak pasti pilihan yang mana perlu diambil.

Setiap telco mempunyai kelebihan masing-masing. Bagaimana kita sebagai pengguna nak buat pilihan dan nak tahu pilihan itu adalah yang terbaik?

Jawapannya adalah dengan ‘pelaburan’. Jika pengguna tak buat ‘pelaburan’, mereka takkan tahu pilihan itu adalah yang terbaik.

Pelaburan bukan bermaksud meletakkan sejumlah wang yang besar. Tetapi pengguna meletakkan ‘risiko’ iaitu sama ada mereka akan mendapat faedah yang bagus atau sebaliknya daripada pilihan mereka.

Jika rasa okey dengan pakej internet yang dilanggan, teruskan. Jika anda rasa tidak okey dengan pakej internet yang dilanggan, maka buatlah keputusan untuk ‘pelaburan’ yang lain.

Suka diingatkan, tak semua telco mampu memenuhi kehendak kita sebagai pengguna. Jadi, apa saja tawaran yang diberi, sesuai dengan kegunaan bulanan dan kos yang dibayar, maka langganlah pakej tersebut.

Nak langgan pakej internet murah redONE postpaid? Jom tengok pakej yang ada. Klik pada gambar jika pakej itu sesuai dengan kegunaan bulanan dan bajet anda setiap bulan.

PAKEJ AMAZING28
PAKEJ DATA28
PAKEJ AMAZING38
PAKEJ AMAZING58
PAKEJ AMAZING68

Leave a Reply

Your email address will not be published.