PENIAGA ONLINE

Pakej internet 15GB high speed + 5GB basic serta unlimited call ni biasanya memang saya rekomenkan dekat kebanyakan peniaga online yang berniaga melalui platform facebook, instagram, whatsapp atau telegram.

Untuk seller online promote produk masing-masing dekat medium sosial kat atas tu sangat-sangat sesuai dan jimatkan kos.

Kalau diikutkan, kuota data yang diberi tu memang cukup untuk sebulan pakai. Just untuk teks, masuk gambar, baca komen, reply komen okey sesangat.

Saya sendiri pakai pakej ni pun tak habis 15GB sebulan. Setakat untuk posting di facebook, instagram, whatsapp, telegram je kan. Cukup dah tu. Nak buat facebook live share info produk pun boleh.

Bukan nak buat live berjam-jam pun. Kalau rasa setiap hari kena buat live di media sosial sampai berjam-jam, better langgan pakej internet yang mahal dari telco lain.

Tapi untuk kegunaan pada kadar biasa, saya rekomenkan guna redONE postpaid ni je.

Pakej ni untuk peniaga saja ke? Orang bukan berniaga tak boleh guna ke?

Ehh, tak la. Sesiapa pun sesuai langgan pakej ni. Yang penting gunakan secara berhemah. Kita kan pengguna.

Data postpaid ni boleh jadi tak cukup kalau korang rajin download movie hari-hari, tengok you tube 24 jam nonstop, download video kat whatsapp, telegram lepas tu share kat beratus-ratus group dalam sehari.

Haa, yang itu bagi 50GB pun tak cukup sebulan. Biasalah. Manusia. Sebab tu redONE tekankan penjimatan. Kena bijak guna.

Nak pakej internet harga murah, berbaloi dengan penggunaan setiap bulan, gunalah pakej ni.

Berminat nak melanggan?

One thought on “PENIAGA ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published.