PELUANG BUAT DUIT

Apabila kos sara hidup semakin tinggi dan gaji kita tak mampu lagi nak menampung keperluan bulanan, apa sepatutnya kita perlu buat?

Jawapannya – tambah side income.

Ya. Tambah side income. Tetapi tak ramai yang berminat nak tambah side income atas pelbagai faktor alasan. Malah ramai yang berharap agar kerajaan pulak yang bantu.

Kalau diri tu sihat walafiat, cergas tubuh badan, gerakkanlah tulang empat kerat tu cari kerja tambahan yang sesuai dengan waktu lapang atau minat.

Saya tertarik kisah peniaga tepi jalan yang menghidap kanser tahap 4 pun masih terus berniaga dengan gigih!

Saya teringat kisah seorang mekanik yang buta boleh mengurus bengkelnya dengan baik!

Kenapa yang sihat walafiat ni tak nak cari side income dan berharap bantuan semata-mata?..

Malu la dengan orang lain yang menanggung azab, tapi cekal mencari pendapatan tambahan untuk keperluan diri sebulan.

Nasihat saya, jangan sesekali anda rasa malu atau takut untuk cuba mencari dan menambah side income jika anda tahu betapa susahnya nak teruskan hidup setiap bulan dengan gaji yang sikit.

Ada beribu peluang terhidang untuk anda mulakan tindakan nak tambah side income. Tapi carilah peluang yang betul-betul memberi manfaat dengan hasil usaha anda.

Jangan pulak pergi melabur duit dekat SKIM CEPAT MISKIN, masuk program yang tawarkan untung berjuta dengan labur modal. Dah ramai yang terjebak tau. Tapi masih tak serik-serik.

Carilah kerja yang lebih berbaloi jika nak tambah side income. Salah satunya dengan menyertai rakan niaga redONE di bawah team kendalian saya sendiri.

Untuk makluman anda, saya sedang membentuk pasukan yang kukuh untuk melaksanakan visi dalam perniagaan telekomunikasi redONE. Saya perlukan seramai yang boleh rakan niaga dari seluruh negara.

Dengan modal permulaan hanya RM200 sahaja, anda boleh sertai team saya dan saya akan bantu dan bimbing anda macam mana nak jana pendapatan setiap bulan melalui perniagaan telekomunikasi.

Tak perlu modal beribu-ribu. Hanya bermodalkan RM200 dan sebuah telefon pintar sahaja diperlukan dan saya sendiri akan bimbing anda macam mana nak jana pendapatan setiap bulan dengan konsisten.

Tak perlu nak setup office, tak perlu nak ada kedai fizikal. Hanya jalankan perniagaan ini kat rumah guna facebook, instagram, whatsapp, telegram dan lain-lain medium sosial yang anda biasa guna.

Hanya yang serius berminat boleh sertai saya. Insya Allah. Mungkin anda tak bersedia pada hari ini. Takpe. Saya akan tunggu anda.

Cuma saya nak bagi tahu anda, mereka yang dah join team saya sebelum ini sedang mencetak duit setiap bulan.

Anda bila lagi?..

Leave a Reply

Your email address will not be published.