PELUANG BUAT DUIT

Rugi kalau tak baca sampai habis..

Tahu tak bidang telekomunikasi ni adalah salah satu bisnes utama dalam sungai perniagaan? Kenapa ye?

Sebab semua orang memerlukan telefon dan telefon memerlukan simkad. Apa ada pada simkad? Pakej data internet dan service syarikat telekomunikasi.

Di mana nak dapatkan simkad? Ada pada ejen-ejen yang bernaung di bawah syarikat telekomunikasi tersebut.

Selagi wujudya telefon yang memerlukan simkad, selagi itulah ejen ini diperlukan untuk meneruskan kelangsungan jualan setiap hari, setiap bulan.

Apa tugas ejen telekomunikasi ni? Kena jual simkad ke?..

Kawan,

Ejen telekomunikasi ni jual perkhidmatan. Simkad tu alat untuk dipasang dalam telefon je supaya telefon boleh berfungsi sesuai dengan teknologi binaannya.

Simkad dekat mana-mana boleh dapat. Tapi perkhidmatan ejen yang terbaik sebelum dan selepas jualan amat kurang.

Sebab itulah team saya wujudkan sesi training untuk ejen redONE yang berterusan untuk memberi input betapa pentingnya pengguna.

Kawan, tahu tak berapa gaji ejen redONE ni setiap bulan?..

Ada yang mencecah RM3k, RM5K, RM8k, RM10k, RM15k sebulan. Banyak ke sikit? Banyak tau.

Majoriti mereka buat bisnes ni secara part time saja. Buat part time pun boleh dapat income empat angka, lima angka sebulan.

Bagaimana nak jadi ejen redONE?

Nak jadi ejen redONE ni tak susah pun. Syaratnya pun mudah. Tak kisah lelaki atau wanita, sesiapa sahaja boleh buat.

Baca info penuh bagaimana nak jana pendapatan setiap bulan sebagai ejen redONE DI SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published.