CEK ‘COVERAGE’

Biasanya dalam penggunaan telco ni kan, bab panggilan biasanya tak jadi isu sangat. Kat mana-mana kawasan boleh buat panggilan. Cuma kena caj atau tak je. Yang menjadi isu biasanya masalah coverage, kuota data. Setuju tak? Ramai yang melanggan pakej internet hari ini lebih fokus kepada tawaran harga yang murah. Macam-macam boleh dapat ‘FREE’ dengan pakej […]

JIMAT RM12, BOH

Kalau dulu selalu topup RM10 seminggu. Ingatkan cukup, rupa-rupanya tak. Minggu depannya nak guna data dan call, kena topup RM30. Pun habis jugak. Minggu ketiga bulan yang sama topup lagi RM30 untuk beli data. Nampak macam tak banyak keluar duit kan? Tapi kira-kira balik dekat RM70 sebulan!! Apsal mahal sangat, boh? Tau tak pakej redONE […]

RANGKAIAN PALING LUAS

Ramai yang tak tahu redONE menggunakan infrastruktur mudah alih Celcom. Jadinya dekat mana pun ada network Celcom, kat situ jugak la ada coverage redONE. Setakat posting ini ditulis, redONE sudah ada lebih 1.2 juta pengguna di seluruh negara. Mengapa redONE harus menjadi pilihan pengguna? Harga pakej yang ditawarkan cukup murah. Data 4G high speed disertai […]

NAK UBAH HIDUP

Zaman sekarang, macam-macam jenis pekerjaan ada. Tapi tak semua pekerjaan sesuai dengan jiwa kita kalau kita ni jenis yang memilih kerja. Kena cuba senaraikan dulu mana-mana peluang pekerjaan yang kita rasa boleh ambil peluang tu untuk buat duit. Salah satunya dengan jalankan bisnes redONE ni sebab apa? Modal rendah di bawah RM1k Produk mudah dibawa […]

INTERNET LAJU

Rasa lega je bila dapat guna internet yang sesuai dengan kelajuan yang kita mahukan. Bukan bayar mahal tapi line slow giler. Tak berbaloi der bayar mahal dengan perkhidmatan yang kita terima. Alhamdulillah, kastemer puas hati dengan servis yang diberi. Kalau line internet kat tempat korang tu agak slow, dah boleh rancang la tukar ke telco […]

UNLIMITED CALL

Betul. Bukan semua orang nak pakai data sangat. Ada jugak yang kurang pakai data tapi mementingkan panggilan yang murah dan jimat. redONE tawarkan pakej unlimited call ke semua rangkaian bersama 10GB data pada harga serendah RM38 je sebulan. Lebih murah, lebih jimat, lebih berbaloi. Jangan tak tau pulak ye sebab call redONE ke redONE free […]