LANGKAH PERTAMA

Tamat sudah sesi Previu Usahawan Telekomunikasi 1.0 yang diadakan secara PERCUMA di Eduport Training Centre, Kota Damansara, Selangor pada hari ini.

Alhamdulillah dan terima kasih kepada peserta yang telah mengesahkan kehadiran dan beri peluang kpada diri sendiri untuk dengar sendiri bagaimana perniagaan telekomunikasi boleh dijadikan kerjaya dan jana pendapatan lumayan.

Sesi penerangan bertajuk ‘mengapa redONE’ oleh Encik Fikri bin Rosly, mantan wartawan di Utusan Malaysia sangat padu. Seiring dengan perkembangan semasa, telekomunikasi pada hari ini dah jadi satu keperluan kerana semua orang menggunakannya.

Sesi penerangan ‘pendapatan bulanan yang boleh diraih rakan niaga’ yang disampaikan oleh Encik Mohd Hassim bin Mahmud paling dinanti. Ramai orang beranggapan perniagaan telekomunikasi hanya boleh untung sen sen sahaja. Tapi sebagai rakan niaga redONE kami buktikan dengan untung ribuan ringgit.

Beliau tunjukkan dengan jelas bagaimana kiraan pendapatan bulanan rakan niaga redONE boleh mencecah 4 angka dan 5 angka sebulan. Bukan itu sahaja, kiraan pendapatan dibuktikan dengan penyata gaji. WOW!!

Bagaimana nak jana pendapatan RM6k – RM8k sebulan dalam perniagaan telekomunikasi redONE ini?. Kami akan ajarkan anda semua kaedah dan caranya melalui bimbingan dalam group khas rakan niaga.

  • Copywriting disediakan.
  • Design iklan.
  • Bantuan teknikal.
  • Tips dan panduan

Semua ini kami berikan secara PERCUMA untuk memastikan anda menjana pendapatan lumayan sebagai rakan niaga redONE.

Anda hanya perlu mulakan dengan tindakan. Nak duit banyak, gaji besar, kerja mudah? Bertindaklah segera.

Anda sedang mencari sumber pendapatan tambahan? Nak buat bisnes tapi tak tahu macam mana nak bermula? Perlu ke mulakan perniagaan dengan modal berpuluh ribu???..

Perlu ke nak mulakan perniagaan dengan setup kedai cantik-cantik, upah pekerja dua tiga orang?..

Tidak. Untuk jadi rakan niaga redONE hanya mulakan dengan apa yang ada di tangan.

Nantikan sesi Previu Usahawan Telekomunikasi 2.0 yang bakal menyusul. Kami akan tampilkan kelainan dalam previu akan datang. Insya Allah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.