KENAPA MESTI redONE?

Kenapa mesti pakai redONE postpaid ni?

  • Pakej yang ditawarkan sangat berbaloi dengan pengunaan bulanan.
  • Rangkaian paling luas setakat ni. Balik kampung pun masih ada coverage.
  • Kalau dulu, asyik kena topup setiap minggu. Pakai redONE postpaid ni dah tak perlu nak topup lagi.
  • Data internet laju. Boleh pilih nak ADD ON atau tak.
  • Ada pelbagai jenis pakej data internet dan call yang boleh dipilih mengikut kemampuan bayaran bulanan.
  • Unlimited call ke semua rangkaian. Sembang lama-lama pun takde hal.
  • Boleh kekal nombor lama. Nak beli nombor baru pun senang.
  • Nama blacklist pun boleh langgan. Kalau telco lain tak terima anda, jangan risau. redONE terima pengguna blacklist.
  • Proses daftar yang mudah dan pantas. Sekejap je dah siap daftar.
  • Ejen mesra alam. Senang nak berurusan. Ejen akan bagi tahu detail produk. Takde nak sorok info daripada pengguna.
  • Ejen sediakan khidmat bantu pelanggan selepas jualan. Siap ada group khas untuk salurkan maklumat kepada pengguna.
  • Boleh klik DI SINI untuk join group pengguna.
  • Ada pakej serendah RM8 je sebulan. Wow!!
  • Ada pakej dapat rebat RM10 setiap bulan. Jimat kos RM120.
  • Langgan pakej dapat telefon pun ada. Ohsem..👏👏👏
  • Nak jana pendapatan jadi ejen #TEAM_CIKGU dalam group #USAHAWAN_TELCO pun boleh.
  • Boleh klik DI SINI untuk baca info macam mana nak buat duit guna redONE nih.

Nak daftar pakej redONE? Boleh direct whatsapp ejen guna butang whatsapp di bawah

#redONEpostpaid #MurahJimatKos #MampuMilik #simkadviral #simCARDviral #maxis #digi #umobile #celcom #onexox #HaloTelco #Yes #TuneTalk #Unifi

Leave a Reply

Your email address will not be published.