JANGAN BAYAR MAHAL

Hari ni pagi-pagi lagi dah dapat wasap daripada kastemer. Nak tukar dari prepaid ke redONE postpaid. Tak sanggup dah asyik kena topup mahal katanya.

Boleh rujuk dalam perbualan wasap dekat gambar kat bawah ni. Oleh kerana nak segera katanya, maka saya pun segera la COD.

Seperti yang saya selalu ingatkan, jika ada telco lain yang lebih murah, jimat kos bulanan, lebih baik korang beralih ke telco tu.

Jangan lagi bazir duit setiap bulan untuk kos telco yang mahal. Terima kasih kerana sudi daftar pakej internet dan call dengan saya.

Alhamdulillah. Dapat bantu kastemer tukar dari guna prepaid ke redONE postpaid.

Semoga selepas ni kos telco setiap bulan dapat diminimakan. Korang berminat nak langgan pakej internet dan unlimited call redONE postpaid?

Boleh rujuk di bahagian MENU – Postpaid Plan

Leave a Reply

Your email address will not be published.