JANA PENDAPATAN 2021

Anda berada di sini kerana sedang mencari-cari peluang macam mana nak tambah side income. Betul?

Anda sudah 80% berada di landasan yang tepat.

Peluang menjana pendapatan sebagai rakan niaga redONE kini dibuka untuk semua.

🌟 WAKTU BEKERJA

Bekerja ikut selesa, kat mana-mana pun boleh. Lelaki atau wanita berumur 18 tahun ke atas.

🌟 BAHAN DISEDIAKAN

🌟 CARA KERJA

Guna telefon pintar. Sistem kena install. Tak perlu sewa kedai. Tak perlu pekerja. Latihan disediakan. Bimbingan secara personal dan berkumpulan dalam group khas Telegram yang disediakan untuk rakan niaga yang mendaftar melalui website ini.

🌟 KEUNTUNGAN BULANAN

Jual 15 keping simkad bulan pertama, dapat gaji bulan kedua dah balik modal.

Bulan depannya buat sales lagi income akan semakin meningkat dicampur komisyen pendapatan bulan sebelumnya.

Ada slip gaji rasmi syarikat. Boleh download dan print simpan sebagai bukti penyata pendapatan bulanan.

🌟 KERUGIAN

Tak buat sales, takde la gaji. Nama pun bisnes kan? Nak berniaga, nak gaji kena buat kerja. Tak buat kerja, rugi tau duit tak masyuk..

🌟 MODAL BISNES

Tak perlu modal sampai beribu-ribu. Daftar rakan niaga sekali saja seumur hidup untuk dapatkan semua 14 bahan yang disebutkan di atas.

Modal untuk bermula yang rendah

Bantuan perniagaan RM500 dan RM100 dipulangkan balik kepada anda.

🌟 BONUS TAHUNAN

1) Percutian ditaja (STAR NITE 2021)
2) Hadiah Kereta
3) Hadiah E-wallet
4) Lain-lain

Untuk yang benar-benar serius nak tambah pendapatan boleh tekan gambar untuk info detail

NOTA :

Admin tidak bertanggungjawab terhadap mana-mana individu yang daftar sebagai rakan niaga redONE tanpa melalui saluran yang sah. Sebelum daftar, pastikan anda telah membaca dan memahami semua maklumat yang dilampirkan. Pendaftaran rakan niaga boleh dilakukan secara atas talian walau di mana anda berada.