INTERNET LAJU

Rasa lega je bila dapat guna internet yang sesuai dengan kelajuan yang kita mahukan.

Bukan bayar mahal tapi line slow giler. Tak berbaloi der bayar mahal dengan perkhidmatan yang kita terima.

Alhamdulillah, kastemer puas hati dengan servis yang diberi.

Kalau line internet kat tempat korang tu agak slow, dah boleh rancang la tukar ke telco yang lebih mantap line internetnya.

Dapatkan khidmat nasihat percuma sebelum korang nak melanggan mana-mana pakej telco ye.

Nak langgan pakej redONE postpaid? Boleh tengok kat MENU atau terus je ke link nih https://usahawantelco.com/postpaid-plan

Leave a Reply

Your email address will not be published.