EJEN TELCO

Seorang mentor perniagaan memberitahu, jika anda ingin mulakan sesuatu perniagaan, mulakan dengan apa yang ada di tangan, dan modal yang kurang daripada RM2000. Bukan mulakan dengan membuat pinjaman bank berpuluh beratus ribu untuk memulakan perniagaan.

Jika anda untung daripada modal RM2000, anda boleh upgrade perniagaan anda ke satu tahap yang lebih tinggi seperti memiliki syarikat, pejabat atau bangunan kedai sendiri.

Jika anda mengalami kegagalan perniagaan pula, anda cuma akan rugi RM2000 itu sahaja. Anda tak perlu pening kepada nak bayar pinjaman kepada pihak bank. Mungkin anda boleh mencuba untuk menjalankan perniagaan lain dengan jumlah modal yang sama sehingga berjaya.

TETAPI, ramai yang takut nak mulakan perniagaan apabila sesuatu perniagaan itu memerlukan modal. Jangan pandang modal sahaja. Untuk mendapat kejayaan dalam perniagaan, banyak yang anda perlu ada selain modal untuk berniaga.

Setiap tahun redONE akan mengadakan event besar untuk meraikan kejayaan dan memberikan penghargaan kepada seluruh tenaga kerja

Apakah perniagaan yang modalnya di bawah RM2000? Tak lain dan tak bukan adalah mendaftar sebagai ejen telco redONE.

Perniagaan ini tidak memerlukan anda ada tanah yang luas, tak perlu ada kedai, tak perlu sewa pekerja. Cukup jika anda ada sebuah telefon pintar sahaja untuk mulakan perniagaan.

Dengan bermodalkan RM680.00 sahaja anda sudah layak menjadi ejen redONE dan memulakan perniagaan telco menggunakan telefon pintar di tangan.

Apa yang anda akan dapat apabila mendaftar menjadi ejen dengan modal RM680 ini?

Anda juga akan dapat :

  • kelas bimbingan online. Kami akan membimbing anda menggunakan sistem, cara mendaftar pelanggan, membuat bayaran bil, membuat marketing, iklan, copyriting dan banyak lagi.
  • group support online. Tidak ada ejen yang akan terabai. Segala permasalahan akan diurus tadbir dengan baik. Kami akan support anda dalam perniagaan ini sehingga anda berjaya.
Klik pada gambar untuk dapatkan info lebih lanjut

Nak berjaya seperti kami yang mencipta pendapatan lumayan setiap bulan? Daftar menjadi ejen hari ini dan mulakan segera perniagaan anda. Kami akan membantu dan membimbing anda sehingga berjaya dan terus berjaya!

Masih nak beri alasan?.. Susah?.. Tiada modal?..

Di saat orang lain sedang mencipta pendapatan setiap bulan dan menikmati kesenangan hidup apabila menjalankan perniagaan redONE ini, anda masih lagi memberi alasan itu ini.

Tiada modal? Berusahalah dapatkan modal supaya anda boleh mulakan perniagaan redONE hari ini.

Susah? Tidak ada satu pun pekerjaan di dunia ini yang senang. Untuk mencipta kejayaan masa hadapan, anda perlu mulakan sekarang dengan TINDAKAN. Bukan memberi ALASAN.

Ayuh, sertai kami dan jana pendapatan lumayan setiap bulan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.