DATA LAJU 40GB

Wow.. Bestnya. Macam mana nak dapatkan data internet 40GB ni?..

Rilek gais..

Jom baca detail pakej kat bawah ni dulu..

Pakej promosi

Langgan pakej ni, anda akan dapat :

  • 20GB high speed data.
  • 10GB redVIDEO. You Tube, Netflix dan banyak lagi.
  • 10GB redSOCIAL. Data ini khas diguna untuk Facebook, Instagram, WhatsApp dan Wechat
  • Unlimited call
  • Harga asal RM78. TETAPI ada rebat RM10 x 12 bulan.
  • Tahun pertama bayar RM68 saja
  • Tahun berikutnya baru bayar RM78 setiap bulan.
  • Kontrak pakej 6 bulan.
redSOCIAL

Tak perlu risau kalau dah habis guna data 10GB untuk empat (4) aplikasi ni sebab anda kan ada lagi 20GB data high speed tu.

Berbaloi, kan..

Mestilah berbaloi. Boleh kekalkan nombor lama. Pengguna yang ada blacklist pun boleh langgan pakej ni.

Apa tunggu lagi?..

NOTA PENGGUNA :

  • Pakej langganan ini tertakluk kepada Terma dan Syarat.
  • Dapatkan detail pakej dahulu sebelum melanggan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.