DATA LAJU 40GB

Wow.. Bestnya. Macam mana nak dapatkan data internet 40GB ni?..

Rilek gais..

Jom baca detail pakej kat bawah ni dulu..

Pakej promosi

Langgan pakej ni, anda akan dapat :

  • 20GB high speed data. Boleh guna untuk layari internet seperti biasa.
  • 10GB high speed data setiap bulan selama setahun untuk redVIDEO. Boleh guna data ni untuk layari You Tube, Netflix dan banyak lagi. Ada 16 saluran semuanya.
  • 10GB high speed data untuk redSOCIAL. Data ini khas diguna untuk Facebook, Instagram, WhatsApp dan Wechat
  • Panggilan TANPA HAD ke semua rangkaian (unlimited call).
  • Bayaran bulanan RM68 selama setahun sebab ada rebat RM10 selama 12 bulan.
  • Tahun berikutnya baru bayar RM78 setiap bulan.
  • Kontrak langganan selama 6 bulan. Selepas 6 bulan nak teruskan guna pun boleh.
redSOCIAL

Tak perlu risau kalau dah habis guna data 10GB untuk empat (4) aplikasi ni sebab anda kan ada lagi 20GB data high speed tu.

Berbaloi, kan..

Mestilah berbaloi. Boleh kekalkan nombor lama. Pengguna yang ada blacklist pun boleh langgan pakej ni.

Apa tunggu lagi?..

NOTA PENGGUNA :

  • Pakej langganan ini tertakluk kepada Terma dan Syarat.
  • Dapatkan detail pakej dahulu sebelum melanggan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.