KELEBIHAN redONE POSTPAID

Masih ramai lagi pengguna telco di luar sana yang tidak nampak manfaat dan kelebihan postpaid. Jom saya kongsikan. Saya dihubungi seorang pelanggan prepaid yang mahu melanggan pakej redONE postpaid. Katanya tak larat nak guna prepaid sebab setiap minggu perlu topup. Sebagai peniaga, pelanggan ini perlu membuat panggilan penting kepada pembekal dan pelanggannya sendiri setiap hari […]

1 JUTA PENGGUNA

Masih ramai yang meragui kewujudan telco redONE. Bagi yang percaya, yakin dan seterusnya menjadi pengguna telco ini, tahniah dan terima kasih diucapkan. Pada Januari 2019 bertempat di Arena Of Stars, Genting Highland telah diumumkan bahawa pelanggan redONE postpaid sudah mencapai 1 juta pengguna. Tahniah diucapkan. Dalam satu jangka masa yang singkat sudah mencapai 1 juta […]

JADI BOS SENDIRI

Rasa tersiksa kan hujung bulan je poket kosong, dalam akaun takde simpanan. Dompet makin nipis isinya. Nak tunggu gaji lambat lagi. Dapat gaji pun bayar hutang sana, bayar hutang sini, belanja sana, belanja sini sehari dua kosong balik. Kerja penat, dapat gaji dua hari dah tinggal sikit. Yang bujang terpaksa pinjam duit kawan atau mak […]

BERNIAGALAH

Kenapa berniaga?. Dengan income yang kita dapat, duit tu boleh bantu diri sendiri, kukuhkan kewangan sendiri. Boleh sara diri dan keluarga. Dengan income yang kita dapat, membolehkan kita bersedekah. Bantu golongan yang lebih susah dari kita. Golongan yang memerlukan. Kita tak kejar duit semata-mata. Kita kejar keberkatan rezeki. Kita tak sombong bila dapat income bisnes […]

NAK UBAH HIDUP

Zaman sekarang, macam-macam jenis pekerjaan ada. Tapi tak semua pekerjaan sesuai dengan jiwa kita kalau kita ni jenis yang memilih kerja. Kena cuba senaraikan dulu mana-mana peluang pekerjaan yang kita rasa boleh ambil peluang tu untuk buat duit. Salah satunya dengan jalankan bisnes redONE ni sebab apa? Modal rendah di bawah RM1k Produk mudah dibawa […]

MENGAPA BISNES redONE

Ada yang kata perniagaan telco ini untungnya hanya sen sen sahaja. Betul ke? Are you sure?.. Jom tengok video perkongsian rakan niaga redONE dari seluruh negara. Anda boleh saksikan sendiri latar belakang mereka, bagaimana mereka bermula, berapa banyak pendapatan mereka setiap bulan. Komitmen kami bukan fokus penjimatan kepada pelanggan sahaja tetapi kami juga memberi peluang […]

LANGKAH PERTAMA

Tamat sudah sesi Previu Usahawan Telekomunikasi 1.0 yang diadakan secara PERCUMA di Eduport Training Centre, Kota Damansara, Selangor pada hari ini. Alhamdulillah dan terima kasih kepada peserta yang telah mengesahkan kehadiran dan beri peluang kpada diri sendiri untuk dengar sendiri bagaimana perniagaan telekomunikasi boleh dijadikan kerjaya dan jana pendapatan lumayan. Sesi penerangan bertajuk ‘mengapa redONE’ […]

PELUANG KERJAYA

Assalamualaikum. Salam sejahtera.. Kami dari redONE network ingin membuka peluang kepada anda di luar sana untuk menyertai team kami dalam SAFT redONE untuk bersama-sama menjana pendapatan dalam bidang telekomunikasi. Mengapa perniagaan redONE? ✔️Produk/service yang semua orang guna.✔️Produk/service dengan rangkaian yang luas.✔️Produk/service yang mampu milik.✔️Jaminan pendapatan yang tinggi.✔️Support team yang kuat disertai latihan dan bimbingan.✔️Leader yang […]