BERNIAGALAH

Kenapa berniaga?. Dengan income yang kita dapat, duit tu boleh bantu diri sendiri, kukuhkan kewangan sendiri. Boleh sara diri dan keluarga. Dengan income yang kita dapat, membolehkan kita bersedekah. Bantu golongan yang lebih susah dari kita. Golongan yang memerlukan. Kita tak kejar duit semata-mata. Kita kejar keberkatan rezeki. Kita tak sombong bila dapat income bisnes […]

NAK UBAH HIDUP

Zaman sekarang, macam-macam jenis pekerjaan ada. Tapi tak semua pekerjaan sesuai dengan jiwa kita kalau kita ni jenis yang memilih kerja. Kena cuba senaraikan dulu mana-mana peluang pekerjaan yang kita rasa boleh ambil peluang tu untuk buat duit. Salah satunya dengan jalankan bisnes redONE ni sebab apa? Modal rendah di bawah RM1k Produk mudah dibawa […]

MENGAPA BISNES redONE

Ada yang kata perniagaan telco ini untungnya hanya sen sen sahaja. Betul ke? Are you sure?.. Jom tengok video perkongsian rakan niaga redONE dari seluruh negara. Anda boleh saksikan sendiri latar belakang mereka, bagaimana mereka bermula, berapa banyak pendapatan mereka setiap bulan. Komitmen kami bukan fokus penjimatan kepada pelanggan sahaja tetapi kami juga memberi peluang […]

LANGKAH PERTAMA

Tamat sudah sesi Previu Usahawan Telekomunikasi 1.0 yang diadakan secara PERCUMA di Eduport Training Centre, Kota Damansara, Selangor pada hari ini. Alhamdulillah dan terima kasih kepada peserta yang telah mengesahkan kehadiran dan beri peluang kpada diri sendiri untuk dengar sendiri bagaimana perniagaan telekomunikasi boleh dijadikan kerjaya dan jana pendapatan lumayan. Sesi penerangan bertajuk ‘mengapa redONE’ […]

PELUANG KERJAYA

Assalamualaikum. Salam sejahtera.. Kami dari redONE network ingin membuka peluang kepada anda di luar sana untuk menyertai team kami dalam SAFT redONE untuk bersama-sama menjana pendapatan dalam bidang telekomunikasi. Mengapa perniagaan redONE? ✔️Produk/service yang semua orang guna.✔️Produk/service dengan rangkaian yang luas.✔️Produk/service yang mampu milik.✔️Jaminan pendapatan yang tinggi.✔️Support team yang kuat disertai latihan dan bimbingan.✔️Leader yang […]

PELUANG BUAT DUIT

Apabila kos sara hidup semakin tinggi dan gaji kita tak mampu lagi nak menampung keperluan bulanan, apa sepatutnya kita perlu buat? Jawapannya – tambah side income. Ya. Tambah side income. Tetapi tak ramai yang berminat nak tambah side income atas pelbagai faktor alasan. Malah ramai yang berharap agar kerajaan pulak yang bantu. Kalau diri tu […]

PERSIAPAN AKHIR

Apahal la main kat sungai pulak dia nih…Ini antara aktiviti rakan niaga petang tadi. Kami sedang mengadakan persiapan untuk Previu Usahawan Telekomunikasi yang diadakan pada 2/3/2019 nanti. Menarik topik kupasan beliau. Rugi tak hadir untuk dengar sesi sharing beliau dalam perniagaan telekomunikasi ni..Oh ye, seat tinggal 3 je lagi tau. Masuk percuma…Nak tau macam mana […]

DATA CEPAT HABIS

Ramai pengguna telco merungut data yang diguna cepat sangat habis. Ada yang langgan 10GB, esok lusa pasti habis. Alamak.. Baik, jom kita tengok, apa punca data cepat habis. Heavy user data. Tak pernah tutup data. Install terlalu banyak aplikasi dalam telefon. Banyak sangat group whatsapp atau telegram. Download video secara kerap melebihi kuota data yang […]