PENJIMATAN TERBAIK

Setiap orang menggunakan internet atas kepentingan masing-masing. Ada yang guna untuk buat kerja, main online games, berbisnes, study dan macam-macam lagi. Apa jua kegunaan internet, pastinya dua perkara ni menjadi keutamaan. Pertama kuota data dan kedua kos. Jika anda seorang yang heavy user data, kerap akses internet berjam-jam dalam sehari, anda lebih sesuai melanggan wifi. […]

JIMAT RM12, BOH

Kalau dulu selalu topup RM10 seminggu. Ingatkan cukup, rupa-rupanya tak. Minggu depannya nak guna data dan call, kena topup RM30. Pun habis jugak. Minggu ketiga bulan yang sama topup lagi RM30 untuk beli data. Nampak macam tak banyak keluar duit kan? Tapi kira-kira balik dekat RM70 sebulan!! Apsal mahal sangat, boh? Tau tak pakej redONE […]

INTERNET LAJU

Rasa lega je bila dapat guna internet yang sesuai dengan kelajuan yang kita mahukan. Bukan bayar mahal tapi line slow giler. Tak berbaloi der bayar mahal dengan perkhidmatan yang kita terima. Alhamdulillah, kastemer puas hati dengan servis yang diberi. Kalau line internet kat tempat korang tu agak slow, dah boleh rancang la tukar ke telco […]

TIGA ISTILAH PENTING

Terdapat beberapa istilah dalam telekomunikasi yang pengguna wajib ambil tahu tertamanya kalau nak tukar telco atau tamatkan talian. Banyak kes pengguna nak tukar talian, tapi tersalah sebut istilah yang betul, akhirnya talian perkhidmatan ditamatkan. Saya nak kongsikan tiga istilah pada hari ni iaitu : PORT IN, PORT OUT dan TERMINATE. PORT IN – bermaksud pengguna […]

RM8 JE SEBULAN

Pernah dengar pakej postpaid yang bagi penjimatan luar biasa untuk berbual sepuas-puasnya dengan hanya RM8 je sebulan? Mesti korang tak pernah dengar kan. Di redONE postpaid, pakej ni jarang-jarang diiklankan oleh kebanyakan ejen. Pakej RM8 sebulan ni sangat sesuai untuk golongan yang betul-betul komited nak jimatkan kos. Hanya dengan RM8 sebulan dapat buat panggilan tanpa […]

POSTPAID JIMAT

=======================SIAPA ADA MASALAH NI======================= 😩 Coverage telco lemau, lembab…😩 Asyik kena topup tiap minggu, banyak duit abis.😩 Dah topup selalu kredit kena telan, tak perasan ke?😩 Data internet tak cukup. Nak beli data mahal plak.😩 Nak tukar prepaid ke postpaid tak lepas. Ada blacklist. Meh saya bantu selesaikan. Guna je pakej redONE postpaid :📡 Pakej dengan rangkaian paling luas.👥 Lebih 1 JUTA […]