EJEN TELCO

Seorang mentor perniagaan memberitahu, jika anda ingin mulakan sesuatu perniagaan, mulakan dengan apa yang ada di tangan, dan modal yang kurang daripada RM2000. Bukan mulakan dengan membuat pinjaman bank berpuluh beratus ribu untuk memulakan perniagaan. Jika anda untung daripada modal RM2000, anda boleh upgrade perniagaan anda ke satu tahap yang lebih tinggi seperti memiliki syarikat, […]

JIMAT RM12, BOH

Kalau dulu selalu topup RM10 seminggu. Ingatkan cukup, rupa-rupanya tak. Minggu depannya nak guna data dan call, kena topup RM30. Pun habis jugak. Minggu ketiga bulan yang sama topup lagi RM30 untuk beli data. Nampak macam tak banyak keluar duit kan? Tapi kira-kira balik dekat RM70 sebulan!! Apsal mahal sangat, boh? Tau tak pakej redONE […]

NAK UBAH HIDUP

Zaman sekarang, macam-macam jenis pekerjaan ada. Tapi tak semua pekerjaan sesuai dengan jiwa kita kalau kita ni jenis yang memilih kerja. Kena cuba senaraikan dulu mana-mana peluang pekerjaan yang kita rasa boleh ambil peluang tu untuk buat duit. Salah satunya dengan jalankan bisnes redONE ni sebab apa? Modal rendah di bawah RM1k Produk mudah dibawa […]

PELUANG BISNES

TAWARAN KINI DI BUKA Selama ni kita guna produk telekomunikasi, beli topup atau bayar bil. Tau tak orang yang daftarkan kita tu dapat INCOME berganda. Sekarang giliran kita pulak buat duit. Tak susah pun. Rugi tau kalau tak ambik peluang ni sekarang. Hanya guna telefon. Tak perlu keluarkan belanja yang besar nak sewa kedai, nak sewa pekerja. […]

MENGAPA BISNES redONE

Ada yang kata perniagaan telco ini untungnya hanya sen sen sahaja. Betul ke? Are you sure?.. Jom tengok video perkongsian rakan niaga redONE dari seluruh negara. Anda boleh saksikan sendiri latar belakang mereka, bagaimana mereka bermula, berapa banyak pendapatan mereka setiap bulan. Komitmen kami bukan fokus penjimatan kepada pelanggan sahaja tetapi kami juga memberi peluang […]

LANGKAH PERTAMA

Tamat sudah sesi Previu Usahawan Telekomunikasi 1.0 yang diadakan secara PERCUMA di Eduport Training Centre, Kota Damansara, Selangor pada hari ini. Alhamdulillah dan terima kasih kepada peserta yang telah mengesahkan kehadiran dan beri peluang kpada diri sendiri untuk dengar sendiri bagaimana perniagaan telekomunikasi boleh dijadikan kerjaya dan jana pendapatan lumayan. Sesi penerangan bertajuk ‘mengapa redONE’ […]

PELUANG KERJAYA

Assalamualaikum. Salam sejahtera.. Kami dari redONE network ingin membuka peluang kepada anda di luar sana untuk menyertai team kami dalam SAFT redONE untuk bersama-sama menjana pendapatan dalam bidang telekomunikasi. Mengapa perniagaan redONE? ✔️Produk/service yang semua orang guna.✔️Produk/service dengan rangkaian yang luas.✔️Produk/service yang mampu milik.✔️Jaminan pendapatan yang tinggi.✔️Support team yang kuat disertai latihan dan bimbingan.✔️Leader yang […]

PELUANG BUAT DUIT

Apabila kos sara hidup semakin tinggi dan gaji kita tak mampu lagi nak menampung keperluan bulanan, apa sepatutnya kita perlu buat? Jawapannya – tambah side income. Ya. Tambah side income. Tetapi tak ramai yang berminat nak tambah side income atas pelbagai faktor alasan. Malah ramai yang berharap agar kerajaan pulak yang bantu. Kalau diri tu […]