INTERNET LAJU

Rasa lega je bila dapat guna internet yang sesuai dengan kelajuan yang kita mahukan. Bukan bayar mahal tapi line slow giler. Tak berbaloi der bayar mahal dengan perkhidmatan yang kita terima. Alhamdulillah, kastemer puas hati dengan servis yang diberi. Kalau line internet kat tempat korang tu agak slow, dah boleh rancang la tukar ke telco […]

UNLIMITED CALL

Betul. Bukan semua orang nak pakai data sangat. Ada jugak yang kurang pakai data tapi mementingkan panggilan yang murah dan jimat. redONE tawarkan pakej unlimited call ke semua rangkaian bersama 10GB data pada harga serendah RM38 je sebulan. Lebih murah, lebih jimat, lebih berbaloi. Jangan tak tau pulak ye sebab call redONE ke redONE free […]

TIGA ISTILAH PENTING

Terdapat beberapa istilah dalam telekomunikasi yang pengguna wajib ambil tahu tertamanya kalau nak tukar telco atau tamatkan talian. Banyak kes pengguna nak tukar talian, tapi tersalah sebut istilah yang betul, akhirnya talian perkhidmatan ditamatkan. Saya nak kongsikan tiga istilah pada hari ni iaitu : PORT IN, PORT OUT dan TERMINATE. PORT IN – bermaksud pengguna […]

RM8 JE SEBULAN

Pernah dengar pakej postpaid yang bagi penjimatan luar biasa untuk berbual sepuas-puasnya dengan hanya RM8 je sebulan? Mesti korang tak pernah dengar kan. Di redONE postpaid, pakej ni jarang-jarang diiklankan oleh kebanyakan ejen. Pakej RM8 sebulan ni sangat sesuai untuk golongan yang betul-betul komited nak jimatkan kos. Hanya dengan RM8 sebulan dapat buat panggilan tanpa […]

NAMA BLACKLIST?

Pernah tak korang hadapi kesukaran nak langgan pakej postpaid sebab nama dah blacklist? Mesti leceh kan guna prepaid sebab nak kena selalu topup je. Bukan guna prepaid tu tak bagus. Tapi sebab kos penggunaan bulanan tu menyamai atau melebihi penggunaan kos postpaid, lebih baik langgan pakej postpaid kan? Kalau korang jarang guna telefon untuk urusan […]