PELUANG BISNES

TAWARAN KINI DI BUKA Selama ni kita guna produk telekomunikasi, beli topup atau bayar bil. Tau tak orang yang daftarkan kita tu dapat INCOME berganda. Sekarang giliran kita pulak buat duit. Tak susah pun. Rugi tau kalau tak ambik peluang ni sekarang. Hanya guna telefon. Tak perlu keluarkan belanja yang besar nak sewa kedai, nak sewa pekerja. […]

MENGAPA BISNES redONE

Ada yang kata perniagaan telco ini untungnya hanya sen sen sahaja. Betul ke? Are you sure?.. Jom tengok video perkongsian rakan niaga redONE dari seluruh negara. Anda boleh saksikan sendiri latar belakang mereka, bagaimana mereka bermula, berapa banyak pendapatan mereka setiap bulan. Komitmen kami bukan fokus penjimatan kepada pelanggan sahaja tetapi kami juga memberi peluang […]

LANGKAH PERTAMA

Tamat sudah sesi Previu Usahawan Telekomunikasi 1.0 yang diadakan secara PERCUMA di Eduport Training Centre, Kota Damansara, Selangor pada hari ini. Alhamdulillah dan terima kasih kepada peserta yang telah mengesahkan kehadiran dan beri peluang kpada diri sendiri untuk dengar sendiri bagaimana perniagaan telekomunikasi boleh dijadikan kerjaya dan jana pendapatan lumayan. Sesi penerangan bertajuk ‘mengapa redONE’ […]

PELUANG KERJAYA

Assalamualaikum. Salam sejahtera.. Kami dari redONE network ingin membuka peluang kepada anda di luar sana untuk menyertai team kami dalam SAFT redONE untuk bersama-sama menjana pendapatan dalam bidang telekomunikasi. Mengapa perniagaan redONE? ✔️Produk/service yang semua orang guna.✔️Produk/service dengan rangkaian yang luas.✔️Produk/service yang mampu milik.✔️Jaminan pendapatan yang tinggi.✔️Support team yang kuat disertai latihan dan bimbingan.✔️Leader yang […]

PELUANG BUAT DUIT

Apabila kos sara hidup semakin tinggi dan gaji kita tak mampu lagi nak menampung keperluan bulanan, apa sepatutnya kita perlu buat? Jawapannya – tambah side income. Ya. Tambah side income. Tetapi tak ramai yang berminat nak tambah side income atas pelbagai faktor alasan. Malah ramai yang berharap agar kerajaan pulak yang bantu. Kalau diri tu […]

TUJUAN BERNIAGA

“ ..jika kita boleh bantu selesaikan masalah orang lain, Allah pasti akan bantu selesaikan masalah kita. Insya Allah..” Admin yakin dengan kata-kata kat atas tu. Dalam bisnes, duit perkara nombor dua, tiga atau seterusnya. Bagi sesetengah peniaga, tujuan mereka berniaga sebab satu perkara je iaitu ‘DUIT’. Duit memang penting, tapi duit akan datang kemudian bila […]

BEKERJA DARI RUMAH

Akibat memilih pekerjaan, tak sesuai dengan citarasa cara bekerja, ramai yang memilih untuk berhenti kerja dan mula berbisnes. Ada yang mulakan bisnes dengan berniaga di tepi jalan. Modalnya mungkin tak banyak tapi sekitar RM2k jugak. Ada yang mulakan bisnes dengan kedai fizikal. Modalnya berpuluh ribu. Ada yang mulakan bisnes sebagai ejen atau dropship yang mana […]