BISNES 2020


Nak jadi ejen simkad redONE dan mulakan bisnes ni memang tak perlukan modal beribu pun.

Ramai yang nak bina bisnes sendiri sebagai ejen redONE ni. Mana tidaknya, jual sekali tapi untung berkali-kali.

Masalahnya bila dengar modal saja, terus jadi kecut..😅

Ikut panduan saya ajar dalam group online, pasti boleh. Ada ejen yang boleh dapat income ribuan ringgit setiap bulan dengan hanya jual pakej redONE ni.

Tapi biasalah, masih ramai yang takut bila dengar modal sekali seumur hidup untuk mulakan bisnes ni.

Peliknya, jika ada skim tawarkan untung tak masuk akal, tak perlu cari orang, hanya duduk diam goyang kaki boleh dapat duit, tiba-tiba ada modal pulak..😅

Lagi dasyat sanggup keluarkan modal berbelas ribu semata-mata nak join skim macam tu. Selepas 5-6 bulan, lebur. Kena tipu rupanya.

Itu yang ramai orang suka. Tapi tak pernah serik. Ada skim lain, masih nak join dan labur modal juga.

Bila berbicara tentang bisnes redONE dan ada modal, alasan yang femes saya terima :

1) nak tanya bini dulu
2) nak solat hajat dulu
3) mahalnya, tunggu ada modal

Pelik jugak. Masa masuk skim berbelas ribu sampai kena tipu takde pulak cakap nak solat hajat atau cakap mahal, tak cakap takde modal. Sanggup buat loan bank pulak tu..😅

Terasa ke? Itulah realitinya..

Bisnes susah? Ya, berniaga apa pun ada cabarannya. Kalau bisnes itu terlalu mudah, semua orang dah kaya raya..

Kawan,

Modal nak jadi ejen redONE cuma RM680 saja. Daftar sekali seumur hidup. Dapat kelengkapan untuk berniaga, ebook panduan untuk ejen, group support online, simkad, tshirt, topi, sling bag, ic reader dan sistem pendaftaran pelanggan.

Tak perlu ada kedai besar. Hanya guna telefon di tangan saja. Ejen bebas bergerak jumpa pelanggan. Masa bekerja ikut selesa.

Gaji dibayar setiap bulan pada tarikh 13hb. Gaji dibayar berdasarkan jumlah jualan simkad pada bulan sebelumnya termasuk bonus.

Dan bila buat bisnes ni, ada slip gaji tau. Itu bukti penyata pendapatan sebagai ejen yang berdaftar.

Nak tau lebih lanjut boleh direct wasap saya di link berikut :

Leave a Reply

Your email address will not be published.